Občina Ptuj: Fedde Le Grand, Kosta Radman, Timo G, Sasha Mikac | PurpleFest

Naziv lokacije: QCenter Ptuj
Naslov: Puhova ulica 21, 2250 Ptuj
Pričetek: 07.02.2019 22:00 do 08.02.2019 06:00
Cena: 18,00 €
Kategorija: Prireditve
Kontakt: Purple Fest
Telefon: 031 506 121
E-naslov: info@fest.si
Všečkaj in deli

Feel the extravagance, uplifting spirit and passion of purple. PURPLE FEST! 💜

V našem najstarejšem mestu, Ptuj se nam obeta nepozabno doživetje! Purple fest predstavlja spektakel z najbolj vročimi imeni elektronske glasbene scene.

Fedde Le Grand I Kosta Radman [Official] I Timo G I Sasha Mikac

📍 07.02.2019 ob 22.00 | QCenter Ptuj (Puhova ulica 21)

LINE UP

➡️ FEEDE LE GRAND (Nl) ⬅️

Priljubljeni nizozemski DJ in producent, svetovno znana zvezda, ki je osvojila največje svetovne odre – od Ultra Music festivala do Coachelle in Tomorrowlanda. Avtor mega hitov ‘So much love’, ‘Keep on rising’, ‘Put your hands up for Detroit’ in mnogih drugih uspešnic. Ljubljenec publike, ki vas bo popeljal v ekstazo!

 


➡️ KOSTA RADMAN (CRO) ⬅️

Eden izmed najbolj iskanih hrvaških DJ-ev že več kot desetletje osvaja regijo. Je dobitnik Ambasadorjeve nagrade za najboljšega EDM DJa leta 2016 ter resident Papaye in Revelina, hrvaških klubov, ki so svoje mesto najdli na svetovnem klubskem zemljevidu. Na seznamu glasbenikov, s katerimi je delil oder so tudi svetovno znani Tiësto, Hardwell, Don Diablo, Lost Frequencies in Nicky Romero.

➡️ TIMO G (SLO) ⬅️

Domačin in eden najuspešejših slovenskih DJ-ev, za katerim je pestro leto polno nastopov.
Poznamo ga kot rezidenta velikega hrvaškega Forestland festivala, boat rezidenta Ultra Europe 2018 ter artista, ki ga najbolje opisujejo trije ‘E-ji’: energy, emotions & ecstasy of rhythm.
Med mnogimi prizorišči in klubi, ki so občutili njegovo strast so Cirkus, beograjski Mr. Stefan Braun, Kurzschluss, Summer House Parade, BiH Color festival ter nenazdanje – svetovno znani Amsterdam Dance Event.

www.timo-g.si
www.facebook.com/TimoG.si www.soundcloud.com/djtimog

Promo: https://youtu.be/J_LGPzcLScQ

➡️ SASHA MIKAC (CRO) ⬅️

Soustvarjalec in resident Forestland festivala, DJ in producent za katerim je več kot 15 let glasbene kariere. Njegovo dolgoletno prisotnost na sceni obeležujejo nastopi ob boku velikih imen kot so Afrojack, Zonderling, Mahmut Orhan, Sick Individuals, Dub Vision, Dzeko & Torres, Alex Kenji, Factor B in mnogi drugi, poleg številnih nastopih v regiji pa ga je v okviru Asia toura imela priložnost spoznati tudi publika oddaljenih klubskih odrov Hong Konga in Filipinov.

www.facebook.com/sashamikac www.soundcloud.com/sashamikac

 

Prikaži navodila
Način potovanja: